Zics

2018.04.12. 14:05

Minden látott, de... – így lesz a tanúból gyanúsított

A fiatal azt állította, látta az esete, sőt ő zavarta meg a betörőket, aztán jött a fordulat.

Sonline

Az ügy adatai szerint egy ismeretlen egy zicsi italbolt ablakát betörte, s azon keresztül próbált meg bejutni az épület raktárhelyiségébe, de a megszólaló riasztó megzavarta, ezért elmenekült a helyszínről. A bolt tulajdonosa, miután értesült az esetről, bejelentést tett a rendőrségre.

A helyszínre érkezett nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, s kiderült, egy helyi fiatal szemtanúja volt a történteknek, emiatt részletesen kihallgatták. A tanú elszámoltatása során arról számolt be, látta a bűncselekményt: két férfi megpróbál bejutni az üzletbe, de megzavarta őket, akik ezután elfutottak.

A beszerezett információk alapján a rendőrök kiderítették, a tanú a vallomásával a nyomozó hatóságot akarta félrevezetni, hiszen a bűncselekmény elkövetésével valójában ő megalapozottan gyanúsítható. A 17 éves fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki, aki végül beismerte tettét.

Fotónk illusztráció – Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában