tűz

2018.05.18. 17:32

Gaz és hulladék ég nagy területen Görgeteg közelében

Egy öthektáros vágástéri területen mintegy két hektáron ég a gaz és a hulladék Görgeteg és Csokonyavisonta között – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Sonline

Balatonmagyaród, 2012. március 7. Tűzoltók várakoznak Balatonmagyaród közelében, a Kis-Balatonnál, ahol 120 hektár területen ég a nádas és az erdő. Az oltásban a zalai tűzoltók mellett somogyiak és önkéntesek is részt vesznek. MTI Fotó: Varga György

A terület mellett fenyőerdő áll, ami a szél miatt veszélyben van a lángoktól. Görgeteg önkéntes tűzoltói, valamint a nagyatádi hivatásos egységek öt vízsugárral kezdték oltani a tüzet, amelyet időközben már körülhatároltak.

18:02

Eloltották a tűzoltók a Görgeteg és Csokonyavisonta közötti külterületen fenygető lángokat. A görgetegi önkéntes, valamint a nagyatádi hivatásos tűzoltók öt vízsugárral oltották el a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában