szolgálunk és védünk

2018.05.04. 13:25

Példás összefogással mentették meg az eltűnt, beteg nő életét

Rendőrök, polgárőrök és civilek is keresték azt az asszonyt, aki a patalomi idősek otthonából távozott tűnt el.

Sonline

Bejelentés érkezett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába a patalomi idősek otthonából, hogy egyik lakójuk ismeretlen helyre távozott, hollétéről azóta nem tudnak. A bejelentő elmondta, hogy a hölgy erős demenciában szenved, térben és időben sem képes tájékozódni.

– A bejelentést követően az igali és a kaposvári rendőrök, polgárőrök és civilek bevonásával azonnal megszervezték és megkezdték az asszony felkutatását, amit nyomkövető kutya és a Készenléti Rendőrség helikoptere is segített – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Az összefogásnak és a kitartó keresésnek köszönhetően a rendőrök – helikopterrel – Patalom külterületén, egy mezőgazdasági területen megtalálták az eltűnt nőt, akihez azonnal odairányították a kutatásban résztvevőket. A 66 éves asszonyra magatehetetlen állapotban találtak, erősen kiszáradt, ezért a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a nőt kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában