verseny

2018.05.31. 17:33

Somogyi rendőrök a régió legjobb baleseti helyszínelői

Somogyi rendőrök nyerték az Igalban rendezett a balesethelyszínelő verseny regionális döntőjét.

Sonline

Igalban rendezték a balesethelyszínelő verseny regionális döntőjét, melyen 19 csapat mérte össze a tudását. A fináléban ahol Fejér 3, Veszprém 5, Vas 2, Zala 4, Tolna 3, Somogy pedig 2 csapattal vett részt.

A verseny célja a baleseti helyszínelést végző rendőrök szakmai tudásának elmélyítése volt. A vetélkedés lehetőséget biztosított a tapasztalatcserére, s hozzájárult a helyszínelők minőségi szakmai fejlődéséhez.

A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból tevődött össze. Az elméleti versenyen az egyenruhások „B” kategóriás KRESZ és szakmai tesztlapot töltöttek ki. A gyakorlati feladat autós ügyességi pályából és szakmai ismeretekből állt össze.

Somogyból a Végh Attila, Korcsmáros Róbert alkotta egylet nyert, s az összesített csapatversenyben is ők diadalmaskodtak. A versenysorozat országos döntőjének Nógrád megye ad majd otthont szeptember 18 és 20 között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában