garázdaság

2018.08.07. 09:06

Elverte a szabálytalankodó sofőrt a feldühödött férfi

Szabálytalanul előzte meg a sértett a férfit, aki egy bolt parkolójában elállta az útját és ököllel nekiesett.

Sonline

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség az elkövetéstől számított 15 napon belül gyorsított eljárásban emelt vádat azzal a 61 éves férfival szemben, aki egy közlekedési szabályszegést a szabálytalankodó autós bántalmazásával torolt meg.

A vádlott 2018 júliusában az egyik Kaposvár környéki faluban haladt a gépkocsijával, amikor a külföldi állampolgárságú sértett szabálytalanul megelőzte úgy, hogy majdnem összeütköztek. A balesetet sikerült elkerülniük, azonban a vádlott egy közeli bolt előtt észrevette a sértettet, akit felelősségre akarta vonni a történtek miatt.

A bolt parkolójában a vádlott elállta a sértett útját, majd rövid szóváltás alakult ki közöttük, majd a vádlott többször fejbe ütötte a szabálytalankodó autóst, végül a feleségének kellett közbelépnie, hogy a hagyja abba a pofozkodást.

A garázdaság vétségével és könnyű testi sértés vétségével megvádolt, büntetlen előéletű, és az eljárás során a bűncselekményt beismerő férfit a Kaposvári Járásbíróság próbára bocsátotta. Az ítélet jogerőre emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában