főkapitányi köszöntés

2018.08.01. 10:10

Hét új rendőrtiszt lép a megye szolgálatába

Molnár Gábor ezredes, Somogy megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hét frissen végzett hallgatóját.

Sonline

Molnár Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az állományában frissen kinevezett fiatal tiszteket fogadta, akik az iskola elvégzése után egy négyhetes, központi parancsnoki felkészítést követően állnak a megye szolgálatába.

Molnár Gábor ezredes beszédében kiemelte, hogy az új kollégáktól az állampolgárokhoz való empatikus hozzáállást, a törvényesség és szakszerűség feltételeinek maximálisan megfelelő szolgálatellátást várja el.

Molnár Gábor hozzátette: a megye elhelyezkedése és sajátossága egyfajta lehetőség, hogy munkájuk során újabb és újabb kihívásokkal szembesüljenek, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy az iskolában megtanultakat a gyakorlatban is sikerrel kamatoztassák. A tisztek a megyei kapitányságokon lépnek szolgálatba, amihez vezetőjük sok sikert kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában