akció

2018.09.04. 15:20

Fegyverek a csomagtartóban – TEK-esek csaptak le a férfira

Hangtompítós vadászpuskát és egy pisztolyt is találtak annál a dombóvári férfinál, akit Csománál vettek őrizetbe a rendőrök.

Kovács Gábor

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható férfit, akinek elfogása érdekében összehangolt akciót szerveztek a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával.

Csoma külterületén állították meg és igazoltatták a 62 éves gépkocsivezetőt, akinek az autójában két lőfegyvert és több lőszert találtak. A Terrorelhárítási Központ egysége a férfit elfogta és előállította a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Lőfegyverek, valamit lőszerek kerültek elő a dombóvári férfi lakhelyén tartott házkutatáson is. Ezeket a fegyvereket az autóban találtakkal együtt a nyomozók lefoglalták. A férfi ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában