lefoglalták

2018.09.12. 15:09

Kifizette a tartozásait és autót is vett a lopott pénzből

Álkulccsal jutott be a kutasi házba a harminchét éves férfi, aki a lopott pénzből kifizette a tartozásait és egy autót is vásárolt.

Sonline

Egy férfi tett bejelentést a Nagyatádi Rendőrkapitányságon, miszerint egy ismeretlen ellopta a készpénzét a kutasi otthonából. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés során kiderült, az elkövető álkulccsal jutott be a házba. A nyomozók pár órán belül azonosítottak és elfogtak egy 38 férfit, akit előállítottak. A házkutatás során az egyenruhások egy hangfalban elrejtve megtalálták az eltulajdonított készpénz egy részét, amit lefoglaltak, majd visszaadtak a sértettnek.

Gy. Zsoltot – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték a letartóztatását. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy a pénz egy részéből kifizette a tartozásait és vett egy gépkocsit és egy mobiltelefont is. Ezeket a rendőrök szintén lefoglalták.

Az ügyben egy 33 éves helyi nőt is gyanúsítottként hallgattak ki, mivel tudomása volt arról, hogy az a pénz, amit neki a férfi átadott, lopásból származik, ezért orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában