lopás

2018.09.26. 11:29

Nincs elveszett ügy – nyakon csípték a rendőrök a betörőket

Elkapták a rendőrök azokat a betörőket, akit egy ecsenyi és egy somogysárdi házat is kifosztottak, a házkutatások során több ellopott érték is előkerült.

Sonline

Fotó: Illusztráció - shotterstock

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018 februárjában, akkor még ismeretlen tettesek egy ecsenyi, áprilisban pedig egy somogysárdi ingatlanba törtek be, ahonnan készpénzt, használati tárgyakat és műszaki cikkeket loptak el.

– Az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került egy 34 éves somogysárdi, egy 28 éves toponári, egy 30 éves és egy 24 éves zimányi lakos, akiket kedden elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

– A nyomozók mind a négy férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a 28 éves toponári lakost őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására – közölte az SMRFK. – A rendőrök a házkutatások során megtalálták és lefoglalták az ellopott értékek egy részét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában