morális szakadék

2018.10.09. 09:27

Időseket fosztott ki a nő

Időseket fosztott ki egy 31 éves kaposvári nő, aki már többszörösen büntetett előéletű.

K.G.

Legutóbb 2018. júliusában szabott ki rá egy év nyolc hónap börtönbüntetést a Kaposvári Járásbíróság nem jogerősen. A nőt az ítélet sem riasztotta el a tolvajlástól. Ezután előbb egy igali nyaralót tört fel, majd a cseri, illetve a donneri városrészben követett el besurranásos lopásokat. Kifosztott egy 85 éves férfit is, akihez a mosdóba kéredzkedett be. Amikor az idős ember nem figyelt, ellopta a házban talált, 390 ezer forint összértékű ékszereket, illetve készpénzt. Nem sokkal később egy másik idős férfit is ki akart fosztani, és csak a véletlenen múlt, hogy a sértett nagyobb összeget tartalmazó tárcája helyett egy olyan irattartót lopott el, amiben csak igazolványok voltak.

A nő a lopott ékszereket egy budapesti zálogházban értékesítette, majd a fővárosban is megtévesztett egy idősebb asszonyt, akitől készpénzt zsákmányolt. A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és elrendelte a gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés veszélye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában