szövevény

2018.11.20. 11:42

Erdőben találta Bandit a szarvasbikát, hazavitte, így már lopta

Még 2017 őszén egy ötvöskónyi lakos a kutasi erdőből eltulajdonított egy gímszarvas borjút, amit azóta az otthona hátsó udvarában tartott és nevelt fel.

Sonline

A rendőrök a 22 éves férfit 2018. november 19-én előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásában elmondta, hogy az erdőben dolgozott, amikor rátalált a magányos borjúra, ekkor úgy döntött, hogy hazaviszi. Pónilovak között tartotta és időközben nagyon megszerette, el is nevezte Bandinak.

A szarvasbikát az eljárás során lefoglalták, majd visszaadták a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. képviselőinek, akik az állatot egy vadasparkba szállították.

 

A rendőrség twitter posztban is megzenésítette a történetet:

Hol volt, hol nem volt, élt a kutasi erdőben egy magányos gímszarvas. Arra járt hősünk, és hazavitte ötvöskónyi házába. Szeretgette, a pónik közt melengette. El is nevezte Bandinak. Ha a borjút nem lopta volna, mesénk is tovább tartott volna. ?Bandit visszavittük a vadasparkba. pic.twitter.com/eJhihtmTMv

— Magyar Rendőrség (@police_HU) " target="_blank" rel="nofollow">2018. november 20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában