szemtanúk

2018.11.27. 08:58

Ha láttad a balesetet, hívd a rendőrséget!

A baleset után adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül hajtott el a sofőr.

Sonline

A rendelkezésre álló adatok szerint egy sofőr egy ismeretlen rendszámú gépkocsival (hétfőn este hét óra körül) Kaposváron, a Táncsics Mihály utca irányából a Vasvári Pál utca irányába közlekedve – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a szemközti forgalmi sávba és ott nekiütközött egy Volvo bal oldalának. Az autókban anyagi kár keletkezett. Az okozó a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (Szent Imre utca 12.). Vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/502-700 telefonszámon. Bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06 80/555-111 Telefontanú zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában