majdnem kihűlt

2019.01.18. 14:14

A Kapos partján találták meg az eltűnt férfit

Egy kaposhomoki nő telefonált be a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletére csütörtökön késő délután, és bejelentette, hogy az idős szomszédja délelőtt ismeretlen helyre távozott, és azóta nem találják.

K.G.

Aggódtak az eltűntért, mert attól tartottak, hogy valami baj érhette. A bejelentést követően a rendőrök azonnal megszervezték és megkezdték a 78 éves férfi felkutatását. A munkában a Kötél, vagyis a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület munkatársai is nagy erőkkel vettek részt. A közös fellépés meghozta az eredményt, és végül sikerrel járt a keresőcsapat, amelynek tagjait a környéken lakók is segítették. Közösen fésülték át a vidéket, az elhagyatott helyeket is megnézték. A kutatócsoport tagjai 20 óra 30 perckor Baté közelében, a Kapos folyó partján találták meg az idős férfit, aki addigra már alaposan kihűlt a hidegben. Az állapota azonnali orvosi segítséget igényelt. A mentőszolgálat munkatársai egy egészségügyi intézménybe szállítottak, hogy kivizsgálják.

https://www.facebook.com/kotelmento/photos/a.500967950017569/2028628893918126/?type=3&theater

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában