gáz van

2019.01.19. 12:05

Két gázpalackot is ellopott a tolvaj

Hűlt helyét találta két gázpalackjának az a csömendi férfi, ki pénteken tett feljelentést e tárgykörben. Mint kiderült, még decemberben kelt lába a palackoknak, melyeket a tolvaj a szezonra való tekintettel azonnal értékesített...

Sonline

Egy férfi 2019. január 18-án feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2018 decemberében csömendi lakóháza melléképületéből két gázpalackot lopott el.

A rendőröknek a beszerzett információk alapján egy helyi lakos került a látókörébe, akit elfogtak és előállítottak a Marcali Rendőrkapitányságra. Az egyenruhások az 59 éves férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. J. István vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy az ellopott tárgyakat eladta egyik ismerősének. A rendőrök a vevőnél megtalálták és lefoglalták a gázpalackokat és azt a sértettnek visszaadták.

 

Képünk csupán illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában