Viráglopás

2019.02.27. 14:44

Hűlt helye lett a virágoknak

Üresek a lépcsőfokok a Damjanich utcai Kovács ABC előtt, ellopták az összes örökzöldet és virágot a lépcsőjéről.

Stanics Adrienn

Üresek a lépcsőfokok a Damjanich utcai Kovács ABC előtt, ellopták az összes örökzöldet és virágot a lépcsőjéről. Korábban még ilyenkor télen is örökzöldek és télálló növények díszítették. – Naponta vásárolok itt, mindig nagy öröm volt bejönni a boltba – mesélte Szabadi Anna, aki éppen reggelit vásárolni érkezett a kisboltba. – Nyáron a legcsodásabb, a lépcső mindkét oldalán virítottak a növények. Eszter, a tulajdonos nagy gonddal nevelte, ápolta őket. Felháborít ami történt.

– Reggel jöttünk dolgozni és már nem találtuk a cserepek – mesélte el a történteket Baracskai Eszter. – Volt köztük gömb tuja is, amit drága pénzért vásároltam, de olyan levendula is, amit az egyik vásárlótól kaptam. Nemcsak magamnak, hanem a vásárlóknak és a járókelőknek is szerettem volna egy kis szint, örömet vinni a hétköznapjaikba. Nagyon elszomorít, ami történt. Nem tudom érdemes-e pótolni ezek után a növényeket. Bár legszívesebben a történtek ellenére újra növényekre költenék, de lehet, hogy kamerarendszer lesz helyette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában