nagy fogás

2019.03.24. 09:49

Tyúkot lopott a büssüi férfi

Hat tyúkot lopott az a büssüi férfi, akit a rendőrök szombaton már meg is fogtak. Mondhatni nem volt alaposan kidolgozva a levesnek való megszerzésének terve...

Sonline

Egy büssüi nő tett feljelentést a Kaposvári Rendőrkapitányság Igal Rendőrőrsön 2019. március 23-án hajnalban, miszerint a házánál lévő ólból ismeretlen elkövető ellopta 6 tyúkját.

A beszerzett információk alapján az egyenruhások a baromfikat a sértett lakhelyének közelében egy fehér zsákban megtalálták és a sértett részére visszaadták. Az adatgyűjtés során egy helyi lakos a rendőrök által feltett kérdésekre idegesen válaszolt, többször magával ellentmondásba keveredett, végül elismerte, hogy ő lopta el a tyúkokat. A 42 éves férfit a körzeti megbízottak elfogták és a rendőrősre előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A feltételezett elkövető vallomásában elmondta, hogy azért lopta el a szárnyasokat, mert az jó ötletnek tűnt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában