erőszak

2019.04.16. 09:08

Letartóztatták a csecsemőjét bántalmazó apát

Elrendelte annak az ötvöskónyi férfinak a letartóztatását a bíróság, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy súlyos sérülést okozott az öt hónapos kisfiának.

K.G.

A férfi a megalapozott gyanú szerint 2019 februárja és 2019 áprilisa között többször bántalmazta csecsemőkorú gyermekét azért, mert a sírása feldühítette. Egyszer úgy megrángatta a gyermek jobb karját, hogy attól a kiskorú sértettnek súlyos, a jobb felkarcsont törésével járó sérülése keletkezett. A gyanúsított nemcsak a gyermeket, hanem a védelmére kelő élettársát is bántalmazta.

A nyomozás idején igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják, hogy a bántalmazás miatt a gyermeknek keletkezett-e súlyosabb, esetleg közvetlen vagy közvetett életveszéllyel járó sérülése.

A védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértéssel, kiskorú veszélyeztetéssel és kapcsolati erőszakkal gyanúsított férfi letartóztatását a Kaposvári Járásbíróság ügyletes nyomozási bírója az ügyészi indítványnak helyt adva rendelte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában