rombolás

2019.05.22. 11:06

Kamion tarolta le a parkolót egy kaposvári áruházban

Hajnalban érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy egy autós nekihajtott a bevásárlókocsik tárolójának a legnagyobb kaposvári hipermarket parkolójában, és hatalmas pusztítást végzett.

K.G.

Az eset éjszaka történt, a nyomait a munkába induló áruházi dolgozók vették észre. A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és kiderítették, hogy egy kamion forgolódott a parkolóban, és ez a járműszerelvény okozta a rongálást, szinte teljesen letarolva a környezetet. Hosszú Balázs, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a kérdésünkre elmondta, hogy a figyelmetlen kamionsofőr megállás nélkül elhajtott, ezért azóta is keresik. Az áruház környékén elhelyezett köztéri kamerák felvételei minden bizonnyal segítséget nyújtanak abban, hogy mielőbb megtalálják a hibázó járművezetőt. Azt még nem tudják, hogy a kamionos hogyan került a parkolóba, eltévedhetett, ott pihent vagy árut hozott-e a hipermarketbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában