bántalmazás

2019.05.28. 16:52

Nem tudta feldolgozni a válást, ezért nején állt bosszút

Elítélt a bíróság egy 57 éves férfit, aki nem tudta feldolgozni azt, hogy a felesége elvált tőle, ezért elhatározta, hogy bosszúból bántalmazza.

K.G.

Tavaly tavasszal a férfi megkérte a volt feleségét, hogy az autójával vigye el Csurgóról Nagykanizsára, de útközben megálltak. Ekkor a férfi egy gázsprayvel lefújta nőt, a földre lökte, majd egy az út mellett talált faággal a fejére ütött.

A sértettet az arra járó autósok megjelenése mentette ki a szorult helyzetéből, ám ekkor a férfi kicsavarta a nő kezéből a slusszkulcsot, majd a elhajtott. Az elsőfokú bíróság testi sértés és jármű önkényes elvétele miatt szabott ki büntetést a volt férjre. A Nagyatádi Járásbíróság két év kilenc hónap börtönbüntetésre és három évi közügyektől eltiltásra ítélte a napokban. A kiszabott büntetését az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és meghatalmazott védője enyhítésért jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában