pokoli nyaralás

2019.07.20. 18:37

Vascsővel ütötte agyon a kutyát az állatbarát szálláshely tulajdonosa

Vascsővel ütötte agyon egy nyaraló család kutyáját egy állatbarát siófoki apartman tulajdonosa a napokban.

Sonline

Forrás: Illusztráció!

A család a közösségi oldalon osztotta meg történetét, mely szerint hétfőn érkeztek a balatoni városba kistestű kedvencükkel egy kutyabarátként feltüntetett szálláshelyre. Másnap azonban a tulajdonos közölte a vendégekkel, hogy az ebet nem akarja többet az udvaron látni. A férfi arra hivatkozott, hogy tart attól, hogy meg fogja harapni a négylábú. Szerdán gazdája társaságában a tulajdonos összetalálkozott a kutyával. Információink szerint ekkor az 58 éves férfi egy vascsövet vett a kezébe, amivel a gazdára és kedvencére támadt. Az állat valószínűleg az első csapástól életét vesztette, de az őt védő gazdi is megsérült a támadás során.

Az üggyel kapcsolatban a Somogy Megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense Orbán Zoltán megerősítette, hogy a Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves siófoki férfi ellen. Az eljárás során vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is. A nyomozás folyamatban van.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában