Megkerült

2019.08.16. 10:27

A rendőrök hamarabb érkeztek mint a lopott kerékpár

Ahogy azt már tegnap megírtuk, Kaposváron néhány órán belül visszakapta az ellopott kerékpárját egy kaposvári család.

K.G.

A kerékpárral bárhol megállhatunk, nem kell parkolással bajlódni

Forrás: Shutterstock

– A kisebbik fiam biciklijét lopták el egy kaposvári bevásárolóközpont kerékpártartójából úgy, hogy átvágták a zárat – idézte fel az esetet Gál Nóra. – Óriási szerencsénk volt, mert az új kamerarendszert aznap üzemelték be, és jól látszódott a felvételen, hogy kik voltak a tolvajok. A rendőrök ismerték őket, és tudták, hogy hol laknak, így hamarabb ott voltak, mire a srácok a lopott biciklivel hazaértek.

Az édesanya a kaposvári rendőrkapitányságon tett feljelentést a történtek miatt. Az ügyben beszerzett kamerafelvételek alapján a rendőrök azonosítottak egy 12 és egy 13 éves gyereket, akiket otthon ellenőriztek. Megállapították, hogy a gyerekek egy másik kerékpárt is elvittek, illetve előző nap két mobiltelefont is elloptak egy kaposvári intézményből. A nyomozók a két gyermeket az életkorukra való tekintettel csupán meghallgatták, az ellopott értékeket lefoglalták. A sértetteknek visszaadtak a biciklit és a telefont. Mivel a gyanúsítottak még nem töltötték be a 14. életévüket, nem büntethetők.

– A rendőrök nagyon segítőkészek voltak, mert mozijegyünk volt estére, és azt mondták, hogy nyugodtan menjünk el, mire vége a filmnek, elkészítik a hivatalos papírokat – emlékezett az édesanya, aki lapunkon keresztül is köszönetet mondott a rendőrségnek a gyors intézkedésért.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában