tűzeset

2019.09.17. 09:02

Kiégett egy lakóház Kaposváron

Hétfőn délelőtt Kaposváron, a Losonc utcában egy körülbelül 90 négyzetméter alapterületű lakóház egyik szobájában tűz ütött ki.

Sonline

A tűz a szobában égett, onnan pedig átterjedt a padlástérre is, az épület füsttel-korommal telítődött. A házban hatalmas mennyiségű ruhát, használati tárgyat és szemetet halmoztak fel, ami táplálta az égést, és elősegítette a lángok gyors terjedését. A nagy hőhatás miatt az ingatlanban található tárgyak megolvadtak. A helyszínre kiérkező kaposvári hivatásos tűzoltók a felderítés után négy vízsugárral és kéziszerszámokkal körülhatárolták a tüzet.

A tetőszerkezetet létra és kéziszerszámok segítségével megbontották az egységek, majd az ott található égő tárgyakat eltávolították. A tüzet közel két óra alatt oltották el teljesen. A munkálatokban a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vett. A tűz keletkezési körülményeit a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában