alkoholos befolyásoltság

2019.09.17. 09:44

Pofonpárbaj volt egy kaposvári presszóban

Ittas férfiak összecsapása miatt kellett intézkedni a rendőrségnek a napokban a megyeszékhelyen egy éjszakai órán.

K. G.

A történtek miatt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban emelt vádat két férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség. A vádlottak késő estig egy kaposvári presszóban italoztak, majd később a Füredi úton lévő egyik kereszteződésnél szóváltásba keveredtek, hangosan kiabálva durván szidalmazták és fenyegették egymást. A szóváltásból hamarosan tettlegesség kerekedett. Az egyik férfi a kezében lévő sörösüveget a másik felé dobta.

A megtámadott ekkor a ruházatából elővett egy 30 centi hosszúságú, fém teleszkópos botot, majd azzal kergetni kezdte az ellenfelét azért, hogy megüsse, de a helyszínen lévő rendőrök a további rendbontást a határozott fellépésükkel megakadályozták, és elfogták a verekedőket. A Kaposvári Járásbíróság az egyik vádlottat 80 óra közérdekű munkára, míg bűntársát 120 napos, 1000 forint napi tétel, vagyis 120 ezer forint összegű pénzbüntetésre ítélte.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában