eseménytár

2019.11.18. 13:18

Viszonylag nyugodt hétvégét zárhattak a tűzoltók

Nyugodt hétvége áll a Somogy megyei tűzoltók mögött, mindössze nyolc alkalommal riasztották az egységeket. Tűzeseteknél és műszaki mentéseknél volt szükség a tűzoltók helytállására. Két esetben érkezett téves jelzés a megyei műveletirányítási központba az elmúlt napokban.

sonline

Pénteken délelőtt Segesd térségében fakitermelés közben egy emberre fa dőlt. A kiérkező nagyatádi hivatásos és segesdi önkéntes tűzoltók megtisztították a baleset nehezen megközelíthető helyszínét és közreműködtek a mentésben.

Nagybajomban a Fő utcán, egy telephelyen pénteken délután meggyulladt az ott felhalmozott, elszállításra váró autógumi és hulladék. A riasztott böhönyei önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Szombaton hajnalban Magyaratád és Ráksi között, a Tátompusztai bekötő út közelében mezőgazdasági melléktermék kapott lángra. 70 négyzetméteres területen izzott és égett, a mintegy két méter magasságú növényi hulladékhalom. A kaposvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A beavatkozás során egy erőgép is segítette az egységek munkáját.

Vasárnap kora hajnalban a Csurgót és Berzencét összekötő úton, az Alsóki major közelében az úttestre szakadt és akadályozta a közlekedést egy öt méter hosszúságú faág. A csurgói önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel feldarabolták a faágat és megszüntették a forgalmi akadályt.

Fotó: Nagyatád HTP, Kaposvár HTP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában