fotók

2019.12.03. 11:45

Részegen, jogsi nélkül egyenesítette ki a körforgalmat

Hétfő éjjel feltehetően részegen hajtott át egyenesen a 61-es úti körforgalmon egy 24 éves bárdudvarnoki férfi.

Sonline

Taszár külterületén, a 610-es út és a 61-es főút kereszteződésében lévő körforgalomnál a sofőr Toponár irányából közlekedve elvesztette uralmát a kocsi felett, keresztben áthaladt a körforgalmon, majd átrepült egy vízelvezető árkon. A férfi, akinek jogsija sem volt a balesetet követően elhagyta a helyszínt, azonban a járőrök nem sokkal később az otthonában elfogták. Az alkoholszonda a sofőrnél pozitív eredményt jelzett, ezért a rendőrök előállították vérvételre, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

Felhívás!

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák! Az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére. Szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek. További jelentős kockázatot jelent az, hogy az ittas vezetők általában a megengedett sebességet is túllépik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában