támadás

2020.01.12. 18:46

Letartóztatnák a golfütős családot

Indítványozta annak az öttagú családnak a letartóztatását a Kaposvári Járási Ügyészség, akik szerdán az élet kioltására alkalmas ütlegekkel támadtak biztonsági őrökre a kaposvári plázánál.

K.G.

Kiderült, hogy mi okozta a konfliktust: a gyanúsítottak személygépkocsival érkeztek az üzletközponthoz, ahol az autót egy sorompóval védett parkoló elé állították, ezzel akadályozva a lezárt részre való ki- és bejutást.

A biztonsági őr felszólította őket, hogy álljanak el az útból, ezen vesztek össze. A család végül odébb parkolt, de szitkozódni kezdtek, amikor egyikük egy golfütőt vett elő, és a biztonsági szolgálatra támadt. Ezt látva a sértettek segítségére sietett egy járókelő is. Ekkor kapcsolódott a dulakodásba a többi gyanúsított. A sértettek gázspray-vel védekeztek, de golfütővel és botokkal, illetve ököllel is többször megütötték őket a fejükön és felsőtestükön.

A gyanúsítottak csak akkor hagyták abba, amikor többen szóltak, hogy értesítették a rendőrséget. Az ügyészség a bizonyítás megnehezítésének és újabb bűncselekmények megakadályozása miatt indítványozta a letartóztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában