rongálás

2020.01.30. 13:50

Nem engedték szórakozni: bosszút állt a biztonsági őr autóján

Szétverte az autóját, mert nem engedte be a diszkóba: a Nagyatádi Járási Ügyészség rongálás miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 29 éves férfit, aki autója megrongálásával állt bosszút egy biztonsági őrön.

K.G.

A vádlott a 2019 karácsonya előtt az ismerősével akart bejutni az egyik nagyatádi szórakozóhelyre, azonban a biztonsági őr nem bocsátotta be, mert a férfi ittas volt. A férfi elhagyta a helyszínt, de már ekkor megfenyegette a sértettet.

A bosszú nem váratott sokat magára, mivel amikor a vádlott néhány órával később meglátta az őr közterületen parkoló gépkocsiját, az őt szállító autóból magához vett egy 60 cm hosszúságú fém rudat, majd azzal a sértett gépkocsijának ablaküvegeit betörte, mellyel több mint 160 ezer forint kárt okozott.

A nagyatádi rendőrök azonban rövid időn belül azonosították az elkövetőt, aki beismerő vallomást tett és az okozott kárt teljes egészében megtérítette a sértettnek. A Nagyatádi Járásbíróság a férfit a kedvező személyes körülményei és az eljárásban tanúsított együttműködő magatartása miatt egy évre próbára bocsátott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában