bántalmazás

2020.02.18. 10:30

Felfegyverkezve támadtak rá hatan, a nővérét védelmező testvérre

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyújtott be vádiratot hat férfi ellen, mert nekiestek egyikük volt élettársa testvérének.

K.G.

A sértett férfi 2019 júniusában látogatóban volt a lánytestvérénél Gigében, aki arról panaszkodott neki, hogy a korábbi élettársa zaklatta, sőt bántalmazta is.

A fivér ezen felháborodott és egy rokon gyermekkel üzent a közelben lakó bántalmazónak, hogy vele verekedjen, ne a nőt bántsa.

A vádlott az üzenetet komolyan vette és kis idő elteltével a kezében vasvillával és a családja férfi tagjaival együtt jelent meg volt élettársa háza előtt, majd az utcáról hangosan szidalmazta a sértettet.

Az üzentet küldő fivér erre kiment az utcára, ahol először a vádlott úgy fejbe ütötte a vasvilla nyelével, hogy a nyél eltörött. A törött nyelű szerszámmal tovább ütlegelte a sértettet, amelybe társai is bekapcsolódtak. Mind a hatan ököllel ütötték, majd a földre került sértettet megrugdosták.

A bántalmazást az utcán többen végignézték, a verekedést csak a rendőrök és mentők kiérkezésekor hagyták abba. Az ügyészség valamennyi vádlott esetében börtönbüntetést kiszabására tett indítványt azzal, hogy két vádlott esetében a szabadságvesztés végrehajtását függessze fel a bíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában