lezárt nyomozás

2020.03.24. 11:44

Alkoholmámorukban szétbontották a boglári körforgalmat

A rendőrök befejezték a nyomozást három balatonboglári és egy balatonszemesi férfi ellen, akik az italtól felbuzdulva rongáltak és garázdálkodtak Balatonbogláron még februárban.

K.G.

Egy körforgalomban több jelzőtáblát megrugdaltak, majd a körforgalom elé kihelyezett kötelező haladási irányt jelző táblát kidöntötték és az úttestre dobták.

A körzeti rendőröknek a köztéri kamerafelvételek alapján sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőket, akiket elfogtak és előállítottak a fonyódi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a két 29 és a két 27 éves férfit a közlekedés biztonsága elleni bűncselekménnyel, valamint csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. A gyanúsítottak a kihallgatásukon elmondták, hogy italozás után részegen rongálták. Az ügyben a fonyódi rendőrök lezárták a nyomozást, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában