csalárd csel

2020.03.03. 08:47

Verést kapott testi szerelem helyett a pénzéért

Bíróság elé állították azt a párost, akik pásztoróra ígéretével csaltak tőrbe egy férfit a városban.

K. G.

A Marcali Járási Ügyészség rablás miatt emelt vádat a tettesek, egy férfi és egy nő ellen, akik kiraboltak egy a nővel találkozni akaró férfit, aki azért beszélt meg találkozót, hogy szexuális szolgáltatást vegyen igénybe.

Miután a sértett beült a vádlottak gépkocsijába, nem az történt, amire számított. A nő azonnal hívta telefonon a közelben várakozó párját, mert korábban egymás között ezt beszélték meg. A férfi ekkor megjelent az autónál, majd megfenyegette, és ellenkezése miatt meg is ütötte a sértettet, aki félelmében és a bántalmazás hatására 60 ezer forintot adott át a pénzt követelő párosnak. A két vádlott ezután még egy ATM automatához is elhajtott, ahol arra kényszerítették a sértettet, hogy kíséreljen meg még pénzt felvenni a bankkártyájáról.

A vádlottakat az eset másnapján elfogták a rendőrök, majd a bíróság elrendelte a letartóztatásukat. A most indult büntetőügyben a Marcali Járásbíróságon a vádlottak a bűnösségükről fognak nyilatkozni az előkészítő ülésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában