Járványügy Somogyban

2020.04.20. 13:40

Autókereskedőtől lopta el a javítandó autókat

A Somogy Megyei Főügyészség indítványt tett egy 43 éves férfinak a letartóztatására, aki drága autókat lopott el a múlt héten Siófokon egy autókereskedőtől.

K.G.

Forrás: illusztráció

Az éjszakai órákban levágta a telephely bejáratáról a lakatot, majd bement az egyik siófoki autókereskedésbe, ahol a javítás céljából leállított autók közül elvitt egy 5.5 millió forint értékű tehergépkocsit. A gyanúsított egy nappal később ismét visszament ugyanoda, és elkötött egy másik kocsit is. Ebben az 5 millió forintot meghaladó értékű járműben a javítás miatt benne hagyták indítókulcsot, így a tolvajnak nem volt nehéz dolga.

A büntetett előéletű gyanúsítottat többször ítélték már el vagyon elleni bűncselekmények miatt, ellene jelenleg az ország más pontján is folyik büntetőeljárás, összesen 51 rendbeli lopás miatt. A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adva elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában