modern függőség

2020.04.27. 09:17

Bitcoinnal fizette ki a net sötét bugyrairól rendelt drogot egy kaposvári

Kábítószer birtoklása miatt emelt vádat egy 21 éves férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség, aki egy kaposvári kollégiumból többször rendelt online drogot magának.

K. G.

A vádlott 2019 januárjában kezdett el egy darknetes vásárlói oldalról kábítószereket rendelni, melyek ellenértékét bitcoinban fizette meg. A vádlott 2019 áprilisáig összesen ötször hozatott kábítószert külföldről, azonban a Hollandiában feladott csomagokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága a Liszt Ferenc repülőtéren valamennyi esetben ellenőrzés alá vonta, így a drog nem jutott el a férfihoz.

A megrendelt kábítószer hatóanyagtartalma a csekély mennyiség felső határát meghaladta, de a jelentős mennyiséget nem érte el. A vádlottat végül a rendőrök elfogták, melynek során kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami több drogra is pozitív eredményt mutatott. Az ügyészség a büntetlen előéletű gyanúsított ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában