pofátlanság

2020.04.29. 09:31

Egy autó tetejéről útszélre esett mobilt lopott a tulaj szeme előtt

Lopás miatt emelt vádat egy 24 éves kaposvári férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség, mert a tulajdonos szeme láttára ellopta az út szélére esett mobiltelefonját.

K.G.

A sértett 2020 januárjában este indult haza. Az indulás előtt a gépkocsija tetején felejtette a mobiltelefonját, de a készülék egészen a városhatárig nem esett le az autóról. Amikor a telefon végül mégis lehuppant a gépkocsi tetejéről, a zajt meghallotta a sértettel együtt utazó barátnője, ezért megálltak, és hívogatni kezdték a telefonszámát.

A vádlott éppen ekkor járt arra az autójával, és felfigyelt az út szélén, a hívások miatt az éjszakai sötétségben látványosan világító készülékre, ezért megállt, majd a telefont annak ellenére eltette, hogy a sértett barátnője hangosan kiabált neki, hogy ne vigye el. A kaposvári rendőrök felkutatták a tettest és a lopott telefont is, így a 60 ezer forintos kár megtérült. Az ügyészség a visszaeső, jelenleg más ügyben börtönbüntetését töltő vádlottat 50 nap elzárásra ítélné, amennyiben beismerő vallomást tesz a bírósági előkészítő ülésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában