erőszak

2020.04.07. 11:29

Eszméletvesztésig fojtogatta az eladónőt

A Somogy Megyei Főügyészség ügyeletes ügyésze indítványt tett annak az 56 éves férfinak a letartóztatására, aki múlt hét pénteken rátámadt egy bolti eladóra Ráksiban.

K.G.

A büntetett előéletű kaposvári férfi azért rontott rá a bolti alkalmazottra, mert nem szolgálta ki szeszes itallal. Az ittas gyanúsított megragadta a nő sálját, és azzal egészen az eszméletvesztésig fojtogatta, majd amikor a sértett magához tért, még fejbe is rúgta. A férfi ezután kihasználva azt, hogy a sértett magatehetetlen állapotba került, a kasszából 14 ezer forint készpénzt is elvitt. Ezután megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a járókelők és a polgárőrök a rendőrség kiérkezésig feltartóztatták.

A járványügyi helyzetben megerősített készenléti szolgálatban működő Somogy Megyei Főügyészség ügyeletese a férfi letartóztatására a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye, és a bizonyítás veszélyeztetése miatt tett indítványt. A kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfit letartóztatta Kaposvári Járásbíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában