az út vége

2020.04.20. 17:42

Őrizetbe vették a pénteki ámokfutót

A pénteki ámokfutó ellen háromrendbeli közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és számos közlekedésrendészeti szabálysértés elkövetése miatt folytatnak eljárást.

Sonline

Ahogy arról korábban beszámoltunk, péntek délután Kaposváron egy gépkocsivezető a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem a járőrök elől menekülve ámokfutást rendezett a belvárosban. A férfi a féktelen száguldása során többek között egy kerékpárúton kerékpárosok közé hajtott, balról került ki egy körforgalmat, vészfékezésre és irányváltoztatásra kényszerített több járművezetőt, valamint néhány útkereszteződésben a tilos jelzésen is áthaladt, amely magatartásával számos veszélyhelyzetet idézett elő. A sofőr később hátrahagyta járművét és gyalogosan menekült tovább, azonban a rendőrök rövidesen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során az ügyben újabb információk merültek fel, ezért B. Gábort hétfőn újra gyanúsítottként hallgatták ki közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában