halálos iramban

2020.04.21. 19:24

Szemtanúkat keres a rendőrség az ámokfutó ügyében

Pénteken délután Kaposváron egy gépkocsivezető a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem a járőrök elől menekülve ámokfutást rendezett a belvárosban. 

Sonline

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy férfi a féktelen száguldása során többek között egy kerékpárúton kerékpárosok közé hajtott, balról került ki egy körforgalmat, vészfékezésre és irányváltoztatásra kényszerített több járművezetőt, valamint néhány útkereszteződésben a tilos jelzésen is áthaladt, amely magatartásával számos veszélyhelyzetet idézett elő. A sofőr később hátrahagyta járművét és gyalogosan menekült tovább, azonban a rendőrök rövidesen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A jelenleg bűnügyi őrizetben lévő 37 éves B. Gábor ellen háromrendbeli közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja, és számos közlekedésrendészeti szabálysértés elkövetése miatt van folyamatban eljárás.

A nyomozás során szükségessé vált további tanúk és sértettek felkutatása, ezért kérjük mindazok jelentkezését, akik látták az ámokfutót, illetve sértettjei voltak a száguldozásnak (kiemelten várjuk a Kaposvár, Berzsenyi utcai kerékpárúton közlekedő biciklisekét).

SMRFK

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszám 2510-es mellékét, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában