Járványügy Somogyban

2020.04.04. 11:30

Ütött, mert nem szolgálták ki

Péntek délután Ráksiban, a vészhelyzet idejére előírt nyitva tartási időszak alapján három óra után már nem szolgáltak volna ki egy vásárlót a helyi italboltban.

Sonline

Azonban a vásárló olyannyira nehezményezte az előírásoknak megfelelően cselekvő személyzet döntését, hogy a vita tettlegességig fajult.

Frissítés a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleménye alapján:

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés és kifosztás miatt indított eljárást egy 55 éves helyi lakossal szemben. Az eladó tájékoztatta, hogy az időpontra tekintettel, szeszes itallal már nem szolgálhatja ki, amitől az amúgy is ittas állapotban lévő férfi feldühödött, és a nő sálját megragadva fojtogatni, valamint bántalmazni kezdte őt. A sértett a földre esett, amit a támadó kihasználva az üzlet kasszájából a bevétel egy részét eltulajdonította. Az utcára menekülő nő a bolt előtt kért segítséget, mire a járókelők az eladót biztos helyre kísérték, a férfit pedig a rendőrök kiérkezéséig feltartották.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt perceken belül elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók L. Imrét kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában