fotók

2020.05.27. 13:02

Alkoholmámorban próbált kocsit lopni, elfeledve hogy vezetni sem tud

Részegen sétált Nagyatádon egy lábodi férfi, amikor észrevette, hogy egy ház kapubejárójában parkol egy gépkocsi, amelyben még az indítókulcs is benne volt.

K. G.

A férfi talán az ittasság okozta merészségből, egy hirtelen ötlettől vezérelve beült az autóba, majd megpróbált elhajtani, de nem tudott sem megfordulni, sem hátratolatni. A manőverezések idején többször nekiütközött a ház kerítésének. Mindezt látta egy nyugdíjas rendőr, aki beleavatkozott, és visszatartotta a gyanúsítottat az egyenruhások kiérkezéséig.

A 44 éves lábodi férfi sohasem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint az ittasság gyanúja miatt további mintavételre előállították a nagyatádi rendőrkapitányságra. A rendőrök a férfi ellen jármű önkényes elvétele, valamint ittas járművezetés gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrök megállapították, hogy a a gyanúsított mindössze két métert megtéve a kocsival két bűncselekményt követett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában