eljárás

2020.05.19. 13:50

Garázdaság: tagad a pecás aktivista

A tóparti garázdaság ügye tovább folytatódik. Május 10-én, késő délután a balatonföldvári szabadstrandon egy napozó pár és egy horgászni készülő férfi a helyválasztáson összeveszett, majd a horgász egy tartórúddal megsebesítette vitapartnereit, akik őt a tóba lökték. A rendőrök mindhármukkal szemben csoportos garázdaság vétség elkövetése miatt indítottak eljárást.

K. G.

Kiderült: a horgász rendszeresen a DK hivatalosan delegált szavazóköri megfigyelője a balatonföldvári választásokon, illetve a Herényi Károlyhoz köthető Mosolygó Balatonföldvárért Egyesület tagja, ismert aktivista, aki az autóján is az egyesület logóját reklámozza.

Megkérdeztük Ujlaki Lászlót, hogy milyen szerepet játszott az incidensben. Azt válaszolta, nem úgy történt az eset, ahogy a rendőrség közölte, hanem őt támadták meg. Hozzátette: a történtekből nem lehet politikai ügyet csinálni, mert egyetlen pártnak sem a tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában