óvatlan galádság

2020.05.24. 10:07

Konyhakéssel, kamerák kereszttüzében: elfogták a kaposvári dohánybolt kirablóit

Mint arról szombaton beszámoltunk, kirabolták Kaposváron a Városház utcai dohányboltot. Konyhakéssel felszerelkezve, ám a rengeteg kamerával nem törödve sikerült pénzt elvinni. Nem jutott messzire a két fiatal.

Sonline

2020. május 23-án 16 órakor ismeretlen tettes kirabolt egy kaposvári dohányboltot. Az elkövető késsel fenyegette meg az eladót és a bevétel átadására szólította fel, majd több mint százezer forinttal a zsebében elmenekült. A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtés során, a térfigyelő- és biztonsági kamerák felvételeit felhasználva azonosították a feltételezett elkövetőt és a társát, akivel együtt szervezték meg a bűncselekményt.

Az egyenruhások a két helyi férfit két órán belül elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A 20 éves fiatalnál tartott házkutatás során a pénz nagy részét és a kést is megtalálták.

A nyomozók C. Dánielt és a 35 éves H. Andrást felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában