családon belüli erőszak

2020.06.30. 10:08

Rátámadt a volt feleségére a gyerekek miatt

Hatósági eljárásban elkövetett kényszerítés és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 44 éves férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség, mert egy vita közben bántalmazta a volt feleségét, és megpróbálta megakadályozni, hogy értesítse a rendőrséget.

K.G.

Forrás: shutterstock

Az elvált házaspár egyik közös gyermeke az apánál volt láthatáson, amikor megjelent az anya, és közölte, hogy férfi ittassága miatt hazaviszi a kisfiúkat. A vádlott ezt nem akarta hagyni, a veszekedés eldurvult, és a volt férj többször meglökte a sértettet, aki emiatt rendőrt akart hívni. A férfi azonban az asszonnyal dulakodva ezt megakadályozta volna, de nem járt sikerrel, mivel a nagyobbik gyermekük, illetve egy másik férfi is a nő segítségére sietett.

Ennek ellenére a férfi még akkor is bántalmazta a nőt, amikor már a vonalban volt a 112-es segélyhívó, sőt mialatt a nő bejelentést tett, kicsavarta a kezéből a mobiltelefont és a földhöz vágta. Végül csak akkor hagyott fel az asszony bántalmazásával, amikor az intézkedő rendőrök a megérkeztek. A sértett könnyű sérülései keletkeztek, de a mobiltelefonja tönkrement. Az ügyészség a vádlott ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában