sokrétű segítség

2020.07.17. 09:39

Begyulladt a kert, elájult a tulaj

Kaposhomokon égették a levelest, mikor lángra kapott a többi udvari gaz is, no meg a felgyülemlett szemét. A tűzoltók megfékezték a lángokat, ám ekkor a tulajdonos elájult.

Sonline

20200626 Csepreg fotó: Cseh Gábor, CSG, Vas Népe Csepregi Önkéntes tűzoltók gyakorlatot tartottak, az újonnan kapott eszközet megtanulták használni.

Fotó: © Cseh Gábor

Kaposhomokra, a Telekhegyre riasztották a kaposvári hivatásos tűzoltókat csütörtökön a késő délutáni órákban, ahol egy családi ház hátsó kertjében zöldhulladékot égettek, ám a tűz tovább terjedt a környezetében lévő gazos területre és felhalmozott háztartási hulladékra.

 

A tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre, ahol a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal körülbelül 500 négyzetméteres területen sikerült megfékezniük. Az oltási munkálatok idején a ház egyik lakója eszméletét vesztette, az éppen beavatkozó tűzoltók azonnal elsősegélyben részesítették, majd átadták a kiérkező mentőknek, akik megállapították, hogy sem füstmérgezést, sem égési sérülést nem szenvedett.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában