fotók

2020.07.15. 18:04

Drogdílereket fogtak Kaposváron az összehangolt akcióban

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt fogtak el három férfit Kaposváron a rendőrök. Az összehangolt akcióban, egyszerre több helyszínen folytak a házkutatások.

Sonline

A rendőrök a nyomozás során szerzett információk alapján a feltételezett kábítószer-kereskedőknél és vevőiknél hétfőn Kaposváron és több környékbeli településen is egyszerre tartottak házkutatásokat. Az akció során kábítószergyanús anyagokat és fogyasztáshoz használt eszközöket, a kereskedelemre utalóan pedig mobiltelefonokat, illetve készpénzt foglaltak le.

A rendőrök összesen tizenegy embert fogtak el és állítottak elő a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók egy 17 éves helyi, egy 18 éves orci és egy 40 éves taszári lakost kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet Kaposvári Járásbíróság szerdán elrendelt. A kábítószer-fogyasztókkal szemben szabadlábon hagyásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában