ki volt az?

2020.08.20. 13:04

Lecsapta a sorompót a Pécsi utcában és eltűnt mint a kámfor

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik, hogy kiderüljön, ki verte le a sorompót, ezzel sodorva veszélybe mások életét.

Sonline

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

2020. augusztus 18-án 14 óra 45 perckor Kaposvár belterületén, a Pécsi utca és a Dombóvár – Gyékényes vasútvonal kereszteződésében ismeretlen tettes letörte a félsorompót, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában