cserbenhagyás

2020.09.04. 15:25

Behorpasztotta a másik parkoló autót, majd elhajtott

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen színű, forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival 2020. szeptember 3-án 12 óra 45 perc körül Kaposváron, a Bauer Gyula utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott.

Sonline

A sofőr várakozóhelyről történő kiállás során nekiütközött egy azt út szélén parkoló Toyota típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában