költekezés

2020.10.02. 12:47

A határon fogták el a pénztárca nem túl becsületes megtalálóját

A határon találtak meg egy tolvajt a rendőrök. Egy kora délutáni órán a balatonlellei bevásárlóközpont parkolójában vesztette el pénztárcáját egy szőlősgyöröki sértett.

K.G.

A megtaláló a következő fél órában már tankolásra és dohányvásárlásra használta a tárcában talált bankkártyát, miközben a károsult a rendőrséghez fordult. A fonyódi nyomozók a helyi körzeti rendőrökkel együttműködve ellenőrizték a szóba jöhető biztonsági kamerákat és azonosították a gépkocsit, amivel a tolvaj közlekedett. Az autóra körözést adtak ki, így amikor azzal a letenyei autópálya határátkelőhelyen kilépésre jelentkeztek, a határrendészek sikeresen megállították a járművet. A rendőrök bűncselekmény feltételezett elkövetőjét előbb a határátkelőhelyre, majd a fonyódi rendőrkapitányságra állították elő. A 28 éves román férfit lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, hogy mielőbb bíróság elé állítsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában