videó!

2020.10.07. 13:49

Három nővel akart besurrani az országba az afgán férfi

Nagy bújkálást nem csaphattak, mert simán elkapták őket a rendőrök. Papírjaik nem voltak, de elmondásuk szerint afgánok.

Sonline

Bihács, 2019. december 9. Migráns férfiak az északnyugat-boszniai Bihácshoz közeli vucjaki befogadótáborban 2019. december 8-án. A sátortáborban a hideg és a havazás ellenére továbbra is mintegy 500-600-an tartózkodnak. A tábort várhatóan a napokban felszámolják, az Európai Unió jóléti államaiba igyekvõket Bosznia-Hercegovina több befogadóközpontjában osztják el. MTI/AP/Kemal Softic

Forrás: MTI / AP / Kemal Softic

Fotó: Kemal Softic

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztályának egyenruhásai 2020. október 7-én dél körül a berzencei határátkelő közelében négy határsértőt tartóztattak fel. Ellenőrzésük során a férfi és a három nő afgán állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában