fotók

2020.10.05. 14:52

Felborult egy disznókat szállító kamion Böhönyén

Kisodródott egy állatokat szállító kamion Böhönyén hétfőn reggel.

Góz Lilla

Böhönye, 2020. október 5. Baleset helyszíne a Somogy megyei Böhönyén, a Szabadság utcában, ahol felborult egy sertéseket szállító kamion 2020. október 5-én. A jármû kétszáz állatot vitt, egy részük elpusztult vagy megsérült. MTI/Varga György

Fotó: MTI/Varga György

A sofőr nem a pálya nyomvonalának megfelelően vezetett és felborult az úttesten a Szabadság utcában. A balesethez a katasztrófavédők mellett a Kötél Életmentő Egyesület, a böhönyei önkormányzati és a marcali hivatásos tűzoltók vonultak. Személyi sérülés nem történt, de legalább kéttucatnyi sertés elpusztult a kétszáz közül.

Fotó: MTI/Varga György

Több állat a kamion alá szorult. Az utca érintett szakaszát a munkálatok idejére a hatóságok lezárták, a rendőrök a mentés idejére mellékutakra terelték el a forgalmat. Óvári Timót, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: tűzoltók a mentesítő kamionba rakták át a sertéseket, majd áramtalanították a felborult járművet és megszüntették az üzemanyag folyást, ezután a kerekeire állították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában