szántódpuszta

2020.10.27. 12:04

Megdöbbentő: 14 év körüli kislány maradványait találták meg

Megdöbbentő felfedezést tett egy gombászó házaspár Szántódpuszta közelében, amikor a turistaútvonaltól nem messze egy bokros-fás területen egy nejlonzacskóra bukkantak, és emberi csontokra.

K.G.

Bejelentést tettek a rendőrségen, majd nem sokkal ezután rendőrök fésülték át a környéket, sokáig vizsgálódtak. Az eset néhány hónappal ezelőtt történt, de a hatóságok még mindig igyekeznek megtudni, hogy kinek a földi maradványt találták meg Szántódpusztánál.

A szakértői vizsgálatnak eddig annyit sikerült kiderítenie, hogy egy 13-14 év körüli kislány holttestéről van szó, akinek az állkapocs nélküli koponyacsontja és néhány bordacsontja került elő, és feltehetően az elmúlt 20 évben vesztette életét. A rendőrség igyekszik megtudni, kinek a holtteste került elő, és hogy történt-e bűncselekmény. A nejlonzacskó jelenléte a csontok alatt azonban több mint elgondolkodtató ebben a tekintetben. A nyomozók átnézik az eltűntek listáját az említett időszakban, hátha valami nyomra bukkannak. Abban azonban csak reménykedni lehet, hogy a csontokon a szakértők ráakadnak bármilyen sérülésre, ami esetleg megmutathatja a halál okát. Az ügyben jelenleg a siófoki rendőrkapitányságon közigazgatási eljárást folytatnak.

Fotónk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában