fotó

2020.10.28. 14:12

Rekonstruálták Szántódpusztán megtalált csontok alapján az elhunyt arcát

Ahogy arról tegnap hírt adtunk, ismeretlen emberi csontokat találtak gombászók Szántódpusztán. Az első hírekkel ellentétben nem lány, hanem fiú maradványairól van szó.

Sonline

Ahogy arról hírt adtunk ismeretlen férfi holttestrészek személyazonosságának megállapítása miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 16-án Szántódpuszta közelében ismeretlen személyazonosságú férfi csontmaradványait találták meg.

Az elhunyt becsült életkora 10-18 év közötti, valamint a halál, a megtalálás időpontja előtti 20 éven belül következett be.

Az emberi koponyacsont alapján rekonstruálták az emberi arc szilikon mintázatát.

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fénykép alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában